Προφίλ

Η «Π. ΤΖΙΜΗΣ – Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Ε.Ε»  δραστηριοποιείται στην αγορά της Λέσβου δυναμικά, από το 1998, στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού.  Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά προς τον πελάτη και επιδιώκοντας να ικανοποιήσουμε τις επαγγελματικές του ανάγκες  έχουμε δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή παροχής υπηρεσιών και προϊόντων, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες  ανάγκες εξοπλισμού και εγκατάστασης σε επαγγελματικούς  χώρους.

Η «Π. ΤΖΙΜΗΣ – Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Ε.Ε»   παρέχει την μελέτη, οργάνωση και εξοπλισμό,  και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα after sales service και εξυπηρέτησης πελατών, διαθέτοντας εξειδικευμένους τεχνικούς και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και ανταλλακτικών.

Επαγγελματικός εξοπλισμός στη Μυτιλήνη Τζιμής ΜαρινάτοςΕπαγγελματικος εξοπλισμος στη Μυτιληνη Τζιμής Μαρινάτος

Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό σε μέσα και ακολουθεί όλες τις εξελίξεις  στον κλάδο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης πρωτοπορώντας σε όλους τους τομείς και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες για τα νησιά Λέσβου, Λήμνου, Χίου με την ELECTROLUX PROFESIONAL και την AΒΕΚ (HAUSBRANDT) για τα νησιά Λέσβου και Λήμνου. Διαθέτει εγκαταστάσεις  στην Παγανή Μυτιλήνης με ολοκληρωμένη έκθεση, μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων και οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών και service.

Στόχος της «Π. ΤΖΙΜΗΣ – Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Ε.Ε» δεν είναι η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας αλλά η  δημιουργία μακροχρόνιων επαγγελματιών συνεργασιών.

Ενδεικτικά μπορείτε να προμηθευτείτε απο εμάς επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε επιχείρηση εστίασης.