Στύψε ρόδι

Ο χυμός του ροδιού έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα πολυφαινολών ακόμα και από το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι ή το χυμό πορτοκαλιού. Οι πολυφαινόλες έχουν αντιγηραντική δράση, που είναι φανερή ακόμη και στις ώριμες επιδερμίδες. Παράλληλα, η υψηλή περιεκτικότητά του σε ανθοκυανίνες παρέχει στον οργανισμό ασπίδα προστασίας, ενισχύοντας σημαντικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Τώρα λοιπόν που η περίοδος το ευνοεί, εντάξτε στην καθημερινή σας διατροφή ένα φρεσκοστυμμένο χυμό ροδιού, τον οποίο θα καταναλώσετε αμέσως.

Η εταιρεία ΤΖΙΜΗΣ Π. – ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Π.  εξασφάλισε εσάς το απόλυτο εργαλείο για να κάνει το στύψιμο του ροδιού μια γρήγορη και εύκολη υπόθεση.

Πρόκειται για μια συσκευή που αποσπά μόνο το χυμό χωρίς τη φλούδα τον πολτό ή τους σπόρους με ελάχιστη προσπάθεια, ιδανικό για κάθε επαγγελματία.

Κατασκευασμένος από χυτοσίδηρο και ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει εργονομική λαστιχένια μεγαλύτερη λαβή για πρόσθετη ισχύ και βαριά βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Επικοινωνήστε σήμερα και κάνετε την παρεγγελία σας εκμετελευόμενοι την ειδική εκπτωτική προσφορά μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αποχυμωτή μορείτε να βρείτε στην κατηγορία των προσφορών.

Προφίλ

Η «Π. ΤΖΙΜΗΣ – Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Ε.Ε»  δραστηριοποιείται στην αγορά της Λέσβου δυναμικά, από το 1998, στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού.  Έχοντας  ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά προς τον πελάτη και επιδιώκοντας να ικανοποιήσουμε τις επαγγελματικές του ανάγκες  έχουμε δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή παροχής υπηρεσιών και προϊόντων, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες  ανάγκες εξοπλισμού και εγκατάστασης σε επαγγελματικούς  χώρους.